Τεχνική υποστήριξη σε 3 τομείς

Το R&D της MILLBAKER αποτελείτε από 3 τομείς τεχνικής υποστηριξής και εξειδίκευσης
Κάθε χρόνο το 5% των κερδών της εταιρίας μας επενδύονται αποκλιεστικά στο τμήμα Έρευνα και Ανάπτυξης.
Η τεχνική μας ομάδα είναι δομημένη για τους ακόλουθους τομείς υποστήριξης :

1# Τεχνική Υποστήριξη

Εργαζόμαστε συνέχεια στην πλήρη ανάλυση των τεχνολογικών χαρaκατηριστικών των ενζύμων και της δράσης τους σε συνδυασμό με κάθε τύπο αλεύρου για προσδόκιμα χαρακτηριστικά σε επέκταση διάρκειας ζωής , ή αύξηση υγρασίας κ.α. χαρακτηριστικά.
Ομάδα καινοτομίας : Δημιουργούμε καινοτομικές λύσεις προϊόντων με βάση τις τάσεις της διεθνής αγοράς όπως προϊόντα καθαρής ετικέτας ή προϊόντα χωρίς γλουτένη.

2# Τεχνικό Κέντρο Εκπαίδευσης & Αρτοποίησης

Το τεχνικό μας κέντρο δίνει την δυνατότητα στην τεχνική μας ομάδα να παράγουν τελικά προϊόντα με πραγματικές συνθήκες αρτοποίησης
Η καθημερινή εργασία των Τεχνικών μας αρτοποίησης είναι :
Έλεγχος απόδοσης προϊόντων παραγωγής και δειγματοληπτική ανάλυση απόδοσης αλεύρων των πελατών μας.
Σε συνεργασία με το R&D ανάπτυξη νέων συστατικών αρτοποιίας
Εκπαίδευση πελατών και συνεργατών μας και ομάδας πωλήσεων τους στα προϊόντα μας.

3# R&D

Φυσικοχημικές αναλύσεις εργαστηρίου
Η ομάδα του εργαστηρίου μας διεξάγει καθημερινούς φυσικοχημικούς ελέγχους σε εξατομικευμένη ζήτηση ανάλυσης των πελατών μας.
Κάθε χρόνο διεξάγουμε πάνω από 5,000 αναλύσεις αλεύρων και σιτηρών με σκοπό :
Φασματογράφηση των σιτηρών και των αλεύρων στην απόδοση τους για βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών τους μέσω ενζυματικών λύσεων.